Noi investiții la Cabinetul de Gastroenterologie al Policlinicii Pan Med Craiova

În luna august 2022, Policlinica Pan Med Craiova a achiziționat încă un videocolonoscop modern pentru Cabinetul de Gastroenterologie. Prin acest demers de suplimentare a dotărilor deja existente venim în întâmpinarea pacienților cu aparatură performantă, vârf de gamă, precum și cu posibilitatea efectuării unui număr mai mare de investigații.

Videocolonoscopul Olympus EVIS EXERA III CF-HQ190L, ce încorporează tehnologii de ultimă generație, permite vizualizarea tractului digestiv inferior prin imagini de înaltă rezoluție și calitate superioară. Acesta utilizează un sistem optic avansat Dual Focus și Narrow Band Imaging (NBI) pentru a produce imagini HDTV clare și luminoase pentru observare. În plus, tehnologia unică de inserție receptivă (RIT) asigură ușurința inserării și o manipulare excelentă în timpul unei colonoscopii complete, totul spre confortul și siguranța pacienților.

La Policlinica Pan Med Craiova, în cadrul Cabinetului de Gastroenterologie, vă așteaptă doctori profesioniști cu referințe de excepție! Apelați cu încredere la:

𝐃𝐑. 𝐂𝐀𝐙𝐀𝐂𝐔 𝐒𝐄𝐑𝐆𝐈𝐔

🕐 Program: Marți-joi: 16:00-19:00

𝐃𝐑. 𝐕𝐀𝐒̦𝐂𝐔 𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋

🕐 Program: Luni: 15:00-19:00 / Vineri: 14:00-18:00

👉 Mai multe detalii: https://pan-med.ro/policlinica/servicii-medicale/#gastroenterologie

📍 Craiova, Calea București, nr. 9, bl. U1, parter, lângă “Vânătorul și Pescarul”

📞 Programările se pot face telefonic la: 0251.418.742 / 0743.144.330

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *