Despre noi

PanMed este un complex medical modern care ofera servicii de inalta calitate. Situat in centrul orasului Craiova, complexul medical dispune de Policlinica, Laborator si Centre de recoltare.

Policlinica PanMed, este o policlinica moderna care dispune de aparatura medicala de ultima ora. Expertiza de exceptie a medicilor care activeaza in cadrul policlinicii, va asigura cele mai complete si competente diagnostice in domeniile: endocrinologie, ginecologie, pediatrie, urologie, alergologie, cardiologie, medicina interna, neurologie, dermatologie, psihologie, O.R.L, sau medicina muncii. Pentru un diagnostic complet, in cadrul policlinicii PanMed beneficiati de analize ecografice 4D de ultima ora.

Laboratoarele medicale PanMed, sunt dotate de tehnica de ultramoderna si permit efectuarea de analize medicale complete in domeniul hematologiei, imunologiei, biochimiei ori microbiologiei. Laboratoarele executa o paleta larga de analize complexe printre care: analize de coagulare, teste hormonale, analize ale markerilor tumorali, markeri infectiosi, analize anticorpi, etc.

Complexul medical dispune de trei centre de recoltare situate in imediata vecinatate a laboratorului de analize si a Policlinicii PanMed. Rezultatele investigatiilor pot fi transmise si prin fax, in cel mai scurt timp.

CERTIFICAT RENAR 2016